שף מקרואטיה עשה לסוכנים את הערב
תאריך הכתבה:
24/11/2000
בארוחת הערב שערכה השבוע התאחדות המלונות באילת לסוכנים הזרים השתדלו להרשים. השתדלו גם לשכנע שלמרות המצב הבטחוני, אילת היא ארץ אחרת, בטוחה. זה יקבע אם בחורף הבא תהייה פרנסה במלונות. השף מיחו, ממוצא קרואטי, הכין במלון מג'יק פלאס מזנונים יוצאי דופן. המטבח שלו חזק בקרפצ'יו דגים, בצלעות טלה, ובסלטים. טוב פחות בסושי ובשיפודים יפנים. התחום בו השף מיחו ממש מדהים הוא במזנון המנות האחרונות. הם הוגשו על מצע פיסלוני קרח מוארים וכללו פטיפורים, עוגות, גלידות ופירות יער ברמות אסתטיקה בינלאומיות. המנות האחרונות הוגשו באולם מיוחד עם אורות מרצדים בלבן, על רקע בחורות לבושות בנוצות לבנות וגברים בבגדי שדים שחורים . למיצג קראו "גיהנום" אבל הוא היה הכי מתוק שאפשר.
|