כתבה זו נמצאה בארכיון נוצץ  |  לעמוד הראשי של נוצץ לחץ כאן
 כתבה הבאה  | כתבה הקודמת  | חזרה לארכיון
נחי לאור מארח עיתונאים לצהריים קייצי.

נחי לאור מארח עיתונאים לצהריים קייצי.
תאריך הכתבה: 02/08/2001




נחי לאור מארח.

קבוצה של עיתונאי מזון ועוד, התארחו השבוע באפרופו שבמלון אלכסנדר שברחוב חבקוק בתל אביב. את הארוחה תיכנן השף צחי בוקששתר. נחי לאור מנכ"ל אפרופו, אירח. היה נחמד. רני רהב יחצן. מה אכלו?
חלת בצל למנה ראשונה, איטריות וירקות, דג אפוי ותפוחי אדמה בעישבי תיבול, ולקינוח מעדן חלבה. קוקה קולה דיאט ויין זרמו כמיים. קיבלו הביתה עוגות נהדרות מקונדיטורית אפרופו ברעננה. קיבלו גם שישיה של דיאט קולה באריזה חוצלארצית זריזה.

מי שפגש את לאור באירוע שם לב שהוא ניראה מצויין וזאת למרות הקשיים שעבר. לאור, מחדש תפריטים ופונה ליזמות חדשה בפולין. שם הוא מתעתד להיכנס לקניונים בבעלות ישראלית.
מה נחי לאור אמר באפרופו שבמלון אלכסנדר בתל אביב:

השף צחי בוקששתר מנחה את טבחי המסעדה.

"רשת מסעדות אפרופו החלה בשיתוף פעולה עם השף צחי בוקששתר, כיועץ הקולינרי של הרשת. במסגרת שיתוף הפעולה, צחי בוקששתר יהיה אחראי על הפיכת המנות הקיימות בתפריט לטובות ואיכותיות יותר, הוא ישדרג רטבים וסלטים, יתן מענה לסוגיות קולינריות שיתעוררו, ידריך הטבחים לגבי התפריט החדש, יבנה מנות חדשות ומיוחדות - ועד לבניית תפריט קונטיננטלי חדש וייחודי."

השף צחי בוקששתר אמר: "ארוחת טעמי קיץ באפרופו הינה הצעה טעימה ומשתלמת לאורחים, אבל בעיקר מבשרת עידן חדש באפרופו: מדובר בריענון קליל וקייצי של המנות, עם אוכל טעים חדשנות ורעננות. הלקוחות יגלו מייד, כי אפרופו משקיעה רבות בפיתוח האוכל הן מבחינה ערכית והן מבחינה איכותית. אין ספק, כי אפרופו היא אופציה נהדרת לארוחה טובה או לבילוי של ערב שקט.
כל אחת משתי הארוחות החדשות שאני מציע לרשת היא בבחינת 'חגיגה' בפני עצמה: שילוב טעמי מזרח ומערב, קינוחים ייחודיים, שתיה קלה ושילובם לתוך מבצע - מהווה שילוב מנצח."

הארוחות העסקיות המוצעות במסגרת המבצע כוללות מנה ראשונה, עיקרית, קינוח ודיאט קוקה קולה בבקבוק זכוכית קלאסי 350 מ"ל. מחיר הארוחה: 63 ש"ח (לא כולל 12% דמי שירות). מי שאוכל ארוחה מקבל שובר כסף אפרופו בשווי 30 שקלים שיהיה טוב לארוחה הבאה.


 כתבה הבאה  | כתבה הקודמת  | חזרה לארכיון   | חזרה לעמוד הראשי